Benefizfischen Tandem 2011

  NY
 • 0

SE FILMEN HER : http://www.youtube.com/watch?v=shNl6Cr8qng&feature=youtube_gdata

Så kom dagen hvor første vinter konkurrence skulle afholdes i Friedrichstadt i Tyskland. Friedrichstadt er en mindre by ca. en time fra grænsen. I denne gamle tyske by er der et fantastisk kanal-system, som faktisk har forbindelse til Treene.

Simon og jeg skulle denne dag fiske par, hvilket altid er lidt sjovt. Vi trak B25 som var længst væk fra klubhuset, og med kun 2 par til venstre for os.

Der var under lodtrækningen blevet snakket lidt i krogene, om at der weekenden forinden skulle have været et meget ekstremt fiskeri, med RIGTIG mange fisk.

Vi havde 1 time og et kvarter til at pakke ud i. Taktikke var 1 x 3 m. pole 2 x 4 m. pole og 1 x 5 m. pole. dernæst var vi klar.

Vi startede da også med lyn og torden (se filmen). Først fik Simon en kæmpe skalle, og jeg en fin skimmer. Herefter gik det god ned i tempo, og til tider havde vi ingen fisk i 20-30 min.

2 pladser til højre for os, dag stævnearrangøren og hans partner. De havde et rigtig godt fiskeri, og kørte egentlig stabilt hele dagen. Det skulle dog vise sig at de kun var 4 kg. foran os.

Efter en rigtig solrig dag i det nordtyske, kunne vi indveje lidt over 11 kg. hvilket gav en samlet placering som nr. 4

Super fin dag med store fisk. ¨

SE FILMEN HER : http://www.youtube.com/watch?v=shNl6Cr8qng&feature=youtube_gdata

Casper Kærgaard

7 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Egentlig kræver det ikke fandens meget at filme og konstruere sådan en film på dette niveau. Men hvis man ville gøre sådan en film endnu bedre skulle man nok filme fra modsatte bred, køre kameraet til siderne, og zoom under vejs. Dette kan dog kun lade sig gøre hvis der er en ekstra mand med til kun dette. Så indtil videre, bliver det ikke bedre end dette.

  Casper

 2. bingo fuel
  bingo fuel says:

  ja keepnet må også godt bruges Hvis fiskene skal transporteres dvs genudsættes et andet sted…
  reglerne er meget nye og vores tyske venner arbejder nu på hvordan man i praktis kan bruge dem. Sådan at der ikke bliver problemer med at overholde reglerne, og fiskevandet påvirkes mindst muligt, fx hvor kort kan man slippe af sted med at transportere dem…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.