Lidt rimte

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Det er nu Stryget i Susåen plejer så småt at blive godt. Men den rigtigt hårde vinter sidste stoppede det lækre vinter fiskeri vi normalt ellers har her.
Jeg har været flud af håb om at i år skal blive moget bedre, og turene på de frit lagte stykke, lige nedstrøms, og en tur for 2 uger siden med Ballerup og Voss har givet mig lidt tro på at i år måske igen kan blive godt.

Sådan blev det ikke helt – ENDNU. Der mangler en ordentligt mængde vand fra oven, før stryget bliver normalt igen.
Under normalt fiskeri på denne årstid skal der mellem 15-20 grams blad flåd til at fiske ordentligt her, men mit 10 gram flåd viste sig lige i overkanten… Det siger en del om hvor langsom strømmen er lige nu, og det er også tydeligt at der mangler mindst 1/2 meter vand i åen- der er ligefrem 2 øer ud for beton kanten… det er ellers kun noget vi ser i de varmeste sommer måneder…

2 1/2 times fiskeri gav mig lidt under 10 kg fisk. og en enkelt af dem var da en af de rimter jeg har gået længe og ventet på, men jeg fik kun den ene… Til gengæld fangede jeg mange helt små skaller ca. 20g- det er normalt ikke mange fisk på under 200g der kommer på land, men de små fisk har det måske lidt lettere i den svage strøm… heldigvis fik jeg stadig flere af de gode skaller som strækket er kendt for. Endelig fangede jeg en enkelt lille flire, jeg tror jeg er første gang jeg har mødt en af dem her.

Foderet jeg bruger på strækket er 2 kg turbo black og 2 kg secret, og så 3 dåser majs tilsat rigeligt maddiker. (når strømmen er stærk tilsætter jeg også 4 kg tung ler- men det er absolut ikke nødvendigt)

Billeder var ikke helt, ene mand i regnen, men her er det bedste jeg kunne klare…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.