Nyt fra medesektionen

Jeg har været lidt ophængt den seneste måned, og derfor har jeg haft nogle hængepartier liggende:

Mederegler:
– Medereglerne er opdateret iht. beslutningerne på seneste medemøde. Se de reviderede regler under “filer”. Hvis jeg har lavet fejl i opdateringen vil jeg meget gerne have besked.
– Lodtrækningsskemaer er ligeledes opdaterede, så det ikke længere er muligt at trække samme plads 2 gange, hvis der er mere end 7 hold, samt en mere ligelig fordeling af kanter og næstkanter.

EM/VM/Feeder-VM:
– Der er kommet datoer på de internationale mesterskaber – se i kalenderen.

LU:
– Som følge af datoen for feeder-VM er det nødvendigt at flytte rundt på datoerne på feeder-udtagelsen. Jeg vil meget gerne have en besked, når de ansvarlige har fundet en ny dato.
– 3. LU i Lammefjorden skal også flyttes, da den falder sammen med VM. Jeg vil foreslå d. 1-2 september, medmindre der er nogen der har et bedre forslag. Jeg vil så vidt muligt forsøge at finde en dato hvor der ikke er tradition for andre stævner.
– Da der er potentielt flere nye fiskestræk i spil til LU’erne i 2012 vil jeg gerne bede arrangørerne om at oplyse de nøjagtige stræk i god tid. For mig er god tid minimum 2 måneder før stævnets afholdelse. Dette er for at undgå at der er fiskere der kommer til at træne på stræk som ikke bliver brugt til LU alligevel.

Kalenderen:
– Jeg er blevet tilbudt hjælp til at lave en lille folder med stævnedatoer, som vi så kan sende ud til forretningerne. Dette kunne måske øge kendskabet til vores stævner rundt om i landet, så jeg ser det som en glimrende idé. Deadline for at få stævner med i denne folder er 1. februar 2012. Umiddelbart efter denne dato vil vi bruge de stævner der ligger i kalenderen her på medesiden.
– Husk at kalenderen er for alle relevante medeaktiviteter – også klubstævner osv. Hvis jeres klubs initialer mangler i oversigten, så sig til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.