Julekarper

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Efter et par ugers ufrivillig fiskepause, måtte vi af sted i dag. Ulrik og jeg ville forsøge at fange karper i det ret varme vejr. Vi ankom til søen i småregn og blæsevejr, men mens vi pakkede ud lagde vinden sig, og det holdt op med at regne. Vi pakkede hver en take-a-part, og en feederstang ud, og blandede lidt Betain Mussel Mix som blev brugt som foder hvor vi fiskede med take-a-part, og i feederen. Ulrik nappede den første fisk på ca. 1,5 kg, der huggede på en orm og en pinkie. Lidt senere fik han fisk nr. 2. Jeg mærkede intet, hverken på tap eller feeder de første 3 timer… Den sidste time fik jeg 2 mindre fisk på feeder, og mistede 2 pæne fisk, der svømmede i grøden, eller sprang forfanget, øvøv. Alle fisk i dag huggede på feederstangen – ikke mange fisk, men for mit vedkommende min første karpe mellem jul og nytår.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.