Årets sidste fisketur

    NY
  • 0

Der var ikke meget tid til fisketur i dag. Derfor valgte jeg noget nemt – 2 timer i en lille lokal sø efter skaller. Det blæste rigtig meget da jeg ankom til søen, så det var nødvendigt at sidde med rygvind. Prøvede at sætte parasol op, men den krøllede sammen i vinden, og blev hurtigt pakket sammen igen. Jeg pakkede 10 m take-a-part ud, 1 grams flåd, og en 16ér krog agnet med 2 pinkies. Lidt Black Magic i cuppen, og herefter i gang med fiskeriet. Skallerne kom hurtigt ind i foderet, og der var et stabilt fiskeri de næste 2 timer. Fisketuren gav i alt 5,6 kg skaller (155 stk.), noget bedre end forventet efter årstiden. Godt nytår – håber alle får en masse underholdende fisketure i 2012!!

2 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Hej Elo

    Tak – og hvis jeg havde haft det lidt bedre idag, ville jeg have været afsted igen idag, der er godt gang i fiskene når det er så varmt. Håber på varmen holder til næste weekend, så vil jeg se om jeg kan komme ud på en tur efter skaller, og en efter karper.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.