1 fisk i minuttet og første fisketur i år.

Efter en veloverstået nytårsaften, morgenmad med de overnattende gæster samt oprydtning – kunne jeg ikke lade være med at pakke bilen og kører til en lille sø ikke langt fra hvor jeg bor og svinge takeaparten.

Jeg fiskede 10 m Takeapart med små Browning Aqua Marine flåd, 18 krog og 2 pinkies på krogen. Fodret var Browning Black Magic og jeg foderede kun 2 gange med ialt 5 kugler.

Der var næste fisk fra starte til slut (kl. 15.00 til 16.20), idet der var det blevet mørkt, det blev til 81 skaller og 1 skimmers = 2,5 kg.

Mon nogle kunne være interesseret i en hurtighedstest på antal fisk engang i januar måned i år, såfremt temperaturen holder sig over frysepunktet ? Jeg håber meget på at kunne få tid til en ugentlig fisketur om søndagen indtil der måske kommer låg på vandet – er der nogle der er interesseret i at fiske med, kan I bare sig til.

Godt nytår allesammen.

Bjarne Johansen – Team Browning.

1 svar
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Hej Bjarne . Godt nytår. Hvad siger du til at komme til Sjælland evt på søndag. Fiske susåen var der så sent som den 30 / 12 . Hvor jeg havde på den gode side af 25 kg. Hilsen Claus.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.