Når dunhammeranden flyver, bider suderen !

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Godt nytår til jer alle!
Den 30 dec. var Kasper K. og jeg ude og fiske i et lokalt konsortie vand i et forsøg på at fange lidt skaller og måske en brasen eller 2 på feederen. Søen indeholder desuden en hel del sudere men dem havde vi da bestemt ikke regnet med at se noget til. Vi fik lidt små skimmers og et par skaller før Kasper fik et godt hug som fightede ganske som en brasen eller suder? Og gu fanden om det ikke var, den sprang dog forfanget lige ved netkanten. Da jeg hjulede ind huggede en lille gedde helt rent på de 3 maddikker på krogen. På dette tidspunkt valgte jeg at gå op i bilen efter lidt mad. Da jeg kom tilbage havde Kasper fanget en suder og fightede nr. 2 ! Han fik ialt en 5-6 stykker og en brasen og havde over 10 kg! Jeg selv fik en enkelt suder og en 5 skimmers så ca. 2 kg. Men hva dælan, bare det at fange en suder i december er ret specielt. Så fed tur !

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Det er dejligt at vinteren for en gang skyld ikke har lagt låg på vores fiskevande, så vi stadig kan komme ud og få noget frisk luft samt fisk i keepnettene. Flot fangst kasper – 10 kg. i december måned er ikke dårligt. Godt nytår

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.