Skaller

  NY
 • 0

Havde egentlig bestemt mig for at fiske efter karper i dag, men en kold fredag med is på havedammen gjorde at jeg ikke rigtig troede på chancen for en karpe i dag. Så jeg valgte det sikre: skallefiskeri. Først forbi Bjarne og tigge lidt pinkies, og så ud til søen. Samme grej som sidst: 10m take-a-part, 1 grams flåd, og en 16ér krog agnet med 2 pinkies. ½ kg Black Magic, lidt ler og lidt pinkies til cuppen. Fiskeriet startede meget dårligt – efter en halv time var der kun én skalle i nettet, og ca. 10 stk. efter en time. Jakob kom heldigvis forbi for at snakke og heppe, og efterhånden kom der også lidt gang i fiskeriet. Bjarne kiggede forbi lidt senere, og da var der godt gang i fiskene. Efter 2 timer og 40 minutter kunne vi tage billeder af dagens fangst: 110 skaller og i alt 4,0 kg.

4 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Peter

  Det er utroligt så meget jeg kan gøre, for at dit fiskeri bliver bedre har du tænkt over det 😉

  Derudover griner jeg lidt over hvor glad du er blevet for cuppen.

  Nu ikke flere spydighedder fra mig.

  Vi ses senest til julefrokost

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Reijn

  Har kun mail på mit arbejde, så jeg har ikke set din besked. Regnede nu heller ikke med at du orkede at køre til Fyn efter karper, når det havde været så koldt i fredags. Vi prøver senere.

  Hej Jakob

  Må indrømme at jeg er meget glad for cuppen – men det er squ lidt tøset at sidde og lægge små foderkugler ud med den cup. Men du blev jo ved med at presse mig til at bruge den, så nu bliver du nød til at se på det….

 3. tokio
  tokio says:

  PC mail sytsem gik ned, så jeg nåede ikke at få noteret dit mobilnummer, så jeg kunne ringe til dig. Håber, at jeg får PC til at virke igen i løbet af ugen! Det var ikke vejret, som var skyld i at jeg ikke kom – jeg plejer altid at give besked, men andre fakta, som du kan se i mailen jeg skrev.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.