Svær suså

    NY
  • 0
  • 1

Tirsdag snuppede jeg en hurtig eftermiddags tur til stryget i susåen..

Der er godt gang i åen, strømmen er oppe i det høje gear, og det er vandstanden også…

– Men det havde min lokale agent advaret mig om. så jeg havde på forhånd gennemfugtet 4 kg rekord zilber og 2 kg turbo black. og her til, tilsatte jeg 5 maggiboxe klæbrigt terre de simon. blandet sammen var det lidt over de 20 liter…
Oven i kom 3 dåser majs, en god gang casters, endnu flere frosne maddiker, og også nogle levendede og til sidst lidt hamp…. det skulle nok kunne holde nogle fisk…

Jeg riggede 2 tackler op et rundt flåd på 15 gram og et bladflåd (der var lige i underkanten) på 25gram.

Jeg lagde ud med at ligge et godt lag foder ud, og forsatte med kontinuerligt at ligge tenis bolde ud… fiskeriet startede meget langsomt , men endte med at køre helt godt, med en fisk i hvert drev… de fleste fisk var mellem 100 – 300 g.. i den strøm tager de nemt 4 -5 meter elastik, selv på rød hollow. men ved at fighte dem på top 5 kunne jeg få et godt tempo ind i fiskeriet… Et af de små tricks jeg endte med at bruge for at holde kontakt til fiskene var 4 no4 droppers sat meget tæt og så kun et forfang på 12cm… det gjorde at jeg kunne styre krogens føring selv i det meget turbolente vand…

dagen endte med omkrig 12 kg på lidt under 3 timer, men det var den langsomme start der gjorde skade…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.