Årets første tur

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

I lørdags skulle jeg på årets første fisketur, jeg havde allieret mig med Casper Kærgård og Morten Gnalling. Vi valgte at fiske i en lille sø på Fyn, hvor Casper og Morten havde haft godt fiskeri tidligere. Der havde været nattefrost natten til lørdag, så vi var spændte på hvordan fiskeriet ville være, men med høj solskin var vi rimelig optimistiske.

Vi fik fundet nogle pladser rundt i søen og fik pakket lidt forskelligt ud. Casper og jeg valgte kort pole i form af 3 og 4 meter. Morten pakkede også en kort pole frem, samt en take-a-part. Casper havde blandet 1 kg Trabucco aborrelle, som er et løje foder, mens jeg havde blandet et kg VDE supercup.

Så skulle vi i gang, og hold da op, der skete bare ikke en skid. Jeg tænkte, hvad fanden har de lokket mig med ud i, men de var nu mere optimistiske, “Når skallerne kommer, så er der altså mange”. Ja ja, vi fiskede videre, stille og roligt kom Casper i gang med skallerne og jeg kunne godt se der var mange. Men der skulle nu gå et godt stykke tid, før gnalling og jeg fik gang i skallerne.

Vi fiskede omkring 3 timer, før det blev koldt for visse personer, men det kan godt have lidt med sol pladser at gøre. Det var super fint fiskeri, da der var gang i skallerne, det sidste kvarter talte jeg mine fisk og det blev til 30 fisk. Det syns jeg giver et godt billede af hvor mange fisk der er, men de er altså også små.

Vægtene blev som følgende: Gnalling 0,6 kg, Casper 1,2 kg og Simon 1,6 kg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.