They are Back

  NY
 • 0
 • 1

Vi var 3 stykker der tog en tur i det gode vejr til Styget…
…Det blev i godt trætte af…Vi gav den et par timer og blev belønnet med lige præcist ingen ting, ikke engang et hug…
Claus Foss nægtede dog at have kørt så langt for en nul-bon, så efter en hurtig sammenpakning rykkede vi helt ned til udløbet i suså havn…. Og her var det noget sjovere. Claus Foss snuppede en rimte på ca 1 1/2 i første gennemløb på bolo.
Så var jeg ellers klar, og for ikke at miste en god chance satte jeg mig til at fiske i præcist samme foderfelt,,, der måtte jo tydeligvis være nogle fisk… Claus Jacobsen havde sat sig lidt længere nedstrøms og endte med at fange flere fisk end mig og Foss, der sad tættere end selv de mest garvede molefiskere normalt gør.
Men fordelen ved at sidde tæt, og have færre hug, var dog at vi havde tid til lige at ordne verdens situationen i mellem huggene… i modsærning til Claus Jacobsen…
Da dagen var slut indrømmede Jacbosen at han havde snydt… henne på grillbaren havde han ikke kun tabt sit hjerte til servitricen, men pigebarnet havde også lige belært om de finere pointer i rimte fiskeri…

Rimterne var iøvrigt i rigtigt fin form, de har ikke manglet mad, rigtige topedoer, de største var over 2 kg…

2 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Vi fik et par stykker mere i dag, men dagen i dag var med noget helt andet fiskeri end det der udløste fangsten igår. Vi håber i løbet af den næste uges tid, at kunne sige noget mere præcist, om de store stimer af rimter er på vej, eller om det er en lille stime vi kæmper med…

  Men igen fisk tæt på, eller lige over 2kg.. 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.