Året bedste fisketur allerede…?

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Før der sikkert er flere medefiskere der har fundet grejet frem og overhovedet overvejet at bevæge sig ud mod vandene, så har jeg nydt de første par ture i susåen, der ”næsten” altid kan levere lidt fisk.

Og med endnu en fridag og erfaringerne fra i søndag og mandags ved kanalen, hvor susåen løber ud, var der ingen tvivl om hvor turen skulle gå til.

Ved ankomsten stod der lidt lokale madfiskere og forsøgte sig. Jeg valgte en plads ca. midt på strækket. Hurtigt blev den bløde bolo rigget til med et 6g rundt flåd og trabucco serie 100 i str. 12.
Krogen blev fyldt op med majs og tacklet lagt i vandet efterfulgt af 12 appelsin store bolde med en foderblanding fra Tyskland.
10 min senere var første rimte på vej mod netkanten og herfra var det svært at fjerne smilet, idet rimterne kom løbende ind.
Efter 3,5 time var spanden der indeholdte 6kg foder og 2 kg ler tømt og det var derfor på tide at få vejet dagens fangst. Den totale vægt endte på 37,4kg fordelt på 26 rimter. Der var en fisk under kiloet og største fisk var 2,45kg. Skallerne er af en mærkelig årsag helt forsvundet pt. men det gør det jo ikke mindre sjovt at give tilslag. Fiskene er super smukke i farverne lige pt.

Alt i alt en fisketur der ikke bliver glemt lige med det samme! Hvem nyder ikke at fange ca. 37 kg på bolo..

5 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Fotografen var en brandmandskollega, så beklager Larsen.

  Og ja sådanne fangster er på de gode dage mulige.. Jeg har bare aldrig været med til fangster af den størrelse på det stræk.. Men glæder mig også til samme vægt kan komme på land ved at fiske 11m TAP inde ved cementkanten..

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.