Guldfiskeræs i solen

    NY
  • 0
  • 1

Søndag var jeg en tur med Ole i Jensen’s pool, hvor vi ville sparke 2012-sæsonen i gang med lidt fiskeri efter guldfisk og karper, og forhåbentlig også en eller flere af de lidt større fisk.

Vi ankom til søen kl. 10 og da var kun ca. 20% isfri. Det var tilfældigvis i panda bay, hvor solen havde stået længst tid og bagt denne morgen.

Vi fik sat grejet op i en fart, og valgte lidt forskellige taktikker til selve fiskeriet. Jeg lagde selv ud med et 0,6g flåd med stålantenne, hvilket skulle være det mest følsomme, mens Ole valgte et lidt større flåd med en 2mm hollow antenne.
Jeg cuppede lidt pinkies, pellets og jord ud på 2 forskellige pladser, mens ole tilføjede en pæn håndfuld majs til sine foderpladser.

Der gik lidt tid inden fiskene kom ind, men jeg fik som den første gang i lidt guldfisk og enkelte mindre karper. Ole måtte vente noget længere, men kom også i gang til sidst. Tilmed fisk Ole lidt større fisk end jeg selv, selvom det ikke blev til så mange.

Vi valgte at stoppe omkring kl. 14 og fik en kop kaffe inden vi kørte hjem. Jeg havde 2,8 kg, mens Ole havde 1,6 kg. Vi så ikke noget til de større fisk i dag, til gengæld var der pæn aktivitet hos de mindre fisk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.