Heeere we go again

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Måske er de fleste vest for store bælt ved at være trætte af at høre om rimter i susåen…. men os vi er ikke selv blevet træt af fiskeriet endnu… så jeg var været der nede de sidste 2 dage… og for at starte og slutte hurtigt med torsdagen…. så blankede jeg…. og pakkede hurtigt sammen efter 2 1/2 time uden hug… men idag var det også noget koldere end igår…
-For onsdag var faktisk en helt fin dag, med super vejr der gav helt forårs stemning på kalenderens sidste vinter dag…
Ballerup, Foss og jeg var mødtes til en dag med rimter…. der var også flere lokale og ikke så “lokale” der var mødt op på det lille stræk… så vi var godt pakkede…
Foss var den nedstrøms af os 3, og kort sagt så lukkede han godt for godterne for os andre… herefter sad jeg og michael ballerup opstrøms…
Claus lukkede så godt af for fiskene at jeg fik 7 af mine 10 rimter på 9 drev(2 mistede fisk) med flådet, i en kort periode på ca 20 min hvor claus var oppe og blande nyt foder…
Calus selv fik ca 22 store rimter på lige omkring 2 kg stykket, men også en lille baby på kun 1kg- mon ikke bare den lille var faret vild?
Så han var dagens mand i skysovs… det var en af de gode dage…

Jeg har lagt mit billede først, for ellers er der vel ingen der gider kikke på min lille fangst efter at have set Claus Foss’s net !!!

9 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det var første gang jeg har været med til en rimte fest af den kvalitet , det var super fedt, en dag der vil gå over i historien for mig. Jeg går stadig rundt og smiler.

 2. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Det fiskeri Claus havde var virkeligt godt, næsten som en af det aller bedste dage ved stryget…
  Men fiskeriet på TAP er hurtigere fordi fiskene med en elastik i TAP’en kan fightes hurtigere, unden risiko for at smide dem i strømmen… men det tager lidt længere tid på bolo, specielt fordi fiskene nogle gange skal hentes langt ned på pladsen… men det er på den anden siden også styrken på bolo…

  Hvis de fisk vi har set kommer på på stryget kan det blive vildt… jeg var ovre og så på stryget igår, og lige nu er der faktisk så meget strøm, at det lige er i overkanten, men i løbet af nogle dage, måske en uge bør det være perfekt…

  peter

 3. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Godt nok flotte fisk i fanger i Susåen, er kun “lidt” misundelig. Håber på noget godt fiskeri i Odense Å når den åbner igen efter premieren imorgen. Men det bliver næppe den størrelse rimter som i viser frem her. Var selv ude og forsøge efter karper idag, det gik squ ikke særlig godt: ca. 10 skaller og en tur med Dansk Autohjælp da jeg kørte fast på en markvej…

 4. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Jeg har heldigvis ikke brugt Falck i år endnu…. sidste år endte jeg med at sidde på en “markvej” og vente på den røde Manomag, 2 gange…

  Talte iøvrigt med Bo, han havde en blank på stryget idag…, men strømmen er endnu meget stærk der

 5. jimmymacc
  jimmymacc says:

  I have recently fished Susåen , and had some fantastic catches 30,40 and over 50 kilo of rimte and skaller , fishing is easy and comfortable , but I am seeing more and more eastern europeans wherever I fish and all they do is take everything that is caught . Does anyone know if this is actually allowed and can it be stopped

 6. daniel singeorzan
  daniel singeorzan says:

  hej Jimmy. I have a dilemma. Somehowe come you out from a country east? If you try to blame fishermen eastern i don’t now if are you able to do, or are you from eastern country. If you do not understand the East was communist education with their rules,please we can talk in private. We have fisherman who catch and release also.

 7. jimmymacc
  jimmymacc says:

  to those of the eastern comunuties that are responsible anglers I do sincerely apologies , but guys you must understand when I have come from a country that has had some fantastic anglings such as the uk that has now been reduced to commercial carp fisheries due to the lack of wild fish ,granted mainly due to pollution and sea birds , coming to Denmark is like a step back in time with the excellent fishing , but there is catching for food and catching for greed and seeing guys taking black garbage bags full of small fish will eventually effect the fish stocks . Sorry to all that I may have offended I truely appologise and I hope someday we can join in a good days fishing .

 8. daniel singeorzan
  daniel singeorzan says:

  No, I want to apologize for some fissherman from Romania, so they ewre educated in the communist regime,to catch more fish,leave garbage behind them and possibly loud muzic within. But we have people who know how to respect nature and the enviromment. Jimmy pulled an alarm and is right. We,Romanians say” every forest has its brushwood”. But we have taken an attitude from the beginning,there must be some authority to intervene against them. I have in area where I come some rivers that have been decimated by pollution,poching,now begin to recover, I not want to see something like this in my life. Twice I saw the same river dead complete, with massive spills of urine from the farm,terrible, I saw huge fish (catfish,pike,barbel, chub,perch,carp etc.) that did not even know that are there in that river,juvenile total decimated. Do not want to remember

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.