50 “nye” medepladser i Odense Å

Fra Brogade til Ejby Mølle er der nu blevet fældet en masse småtræer og buske. Jeg talte ikke mindre end 50 pladser, da jeg idag cyklede forbi.

Jeg tager ned på stykket på lørdag og ser om rimterne og skallerne er i humør til at bide på krogen. Jeg vil være der omkring kl. 11 og der er masser af plads til alle jer andre, men husk det kræver fiskekort eller medlemskab af en forening, der er med i Odense Å sammenslutningen.

Vi ses måske i Odense Å på lørdag

Bjarne Johansen

5 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Det lyder rigtig spændende! Jeg har desværre ikke tid denne weekend!
  Jeg prøver at score nogle +poinkt på kontoen derhjemme, så jeg kan komme ud lidt mere når stævnerne kommer! Det står på oprydning og begyndende have arbejde de næste par weekender, men jeg regner med at tage én eller flere fridage i de kommende uger, så jeg komer ud midt på ugen i stedet for!

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hej Bjarne . Så holder du vel et stævne om en måneds tid 🙂 helst lørdag ….. Dejligt med et nyt fiske vand til mange fiskere. Spænende om der så er fisk. Ha en super tur.

 3. Bjarne
  Bjarne says:

  Hvem der har lyst til at fiske i Odense Å kunne også komme til Odense å stævnet i August 2012 – 14 dage efter senior DM, så kan I se hvordan den fisker i August !! Jeg har holdt en junior DM i Odense å for nogle år siden, det var ingen succes rent fiskerimæssigt, men vandet forandrede sig også meget i de uger. Havde iøvrigt en o tur til åen idag.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.