Hurtig lørdagstur

  NY
 • 0
 • 1

I dag ville jeg fiske efter lidt større brasener. Jeg kunne nå et par timer i en af de små lokale søer, og som de andre ture iår blev det igen med take-a-parten. 1 grams flåd og en let 12ér krog, og majs og orm som agn. 0-maddiker, hverken på krogen eller i foderet, da der er masser af skaller i søen. ½ kg Mussel Mix og ½ kg Big Fish som foder, tilsat klippede orm og majs. Den første halve time gav et par skaller, herefter årets første rigtige brasen på ca. 1 kg. Efter en times fiskeri blev huggede fra brasener stabilt, og midt i det hele fik jeg en stor rimte. Jeg kunne desværre kun nå 2 timer i dag, ville meget gerne have haft en time mere, for der var godt gang i brasenerne til sidst. Dagens høst blev 7 skaller, 9 brasener og en rimte, i alt 10,9 kg. Dagens store overraskelse var rimten: 2,6 kg – se lige billedet hvor slank rimten er – puha hvis det havde været en hun med rogn…. (i går fredag blev brugt til P&T, og det samme skal ske i morgen, men det er jo ikke noget at skrive om på Medesiden). Men det er fedt de større fisk som brasener og regnbuer er ved at vågne op.

2 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Det er godt nok nogle fine fisk du har fanget, vil se om jeg ikke kan komme afsted i den her uge. Kan se du har manglet fotografen.
  Jeg vil kigge på trailer på mandag, så hvis de har en hjemme, skulle jeg jo kunne komme ud i løbet af ugen.

  Jakob

 2. superadmin
  superadmin says:

  Jeg var selv afsted søndag eftermiddag på en smuttur, og der var det også kun de store fisk der var aktive: 4 hybrider mellem 1 og 2 kg, og en karusse på ca. 500g til at slutte dagen af med. Dertil mistede jeg også det samme antal fisk på udrettede kroge, knækkede forfang osv. Dejligt at småfiskene ikke er aktive endnu

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.