tre dages fisker og 73kg på land…..

  NY
 • 0
 • 1

Med udsigt til et par uger hvor arbejde vil gøre det svært at komme ud og fiske var weekenden her “booket” til at få lidt fisk på land.

Fredag gik turen til tryggevælde med håbet om et så fantastisk fiskeri, som Claus Voss havde for nylig. Allerede ved ankomst blev der dog skruet kraftigt ned for den optimisme idet der intet flow var i åen overhovedet (lidt flow er som regel det bedste til brasenfiskeriet). Men ved pladsen blev der rigget 13m TAP op med 0,75 og 1g R-inox. Med mistanken om et svært fiskeri blev alt foderet cuppet i. Desværre var fiskeriet som forventet… Fisk var der, men istedet for store flotte brasen var det små skaller mellem 25 og 100g. Enkelt gedde mellem 5 og 6 kg blev det dog også til (hvem siger man ikke kan fange rovfisk på str. 16 krog og 0,10 forfangsline! Fisken havde hugget rent på to hvide maddiker!) Efter 4 timer i lækkert solskin kunne vægten snige sig op på 7,67kg, hvilket var okay forholdende taget i betragtning, men så absolut ikke det man havde sat næsen op efter..

Lørdag var det derfor tid til at få tanket lidt fisk ind på kontoen. Pladsen var denne gang lige nedstrøms den høje cementkant (på samme side). Da der i bilen lå den nu yderst trofaste 7m bolo monteret med et 6g flåd, var valgtet jo ikke svært. Allerede i kast nr.2 var det da heldigvis tydeligt at fiskene var der og at de vejede lidt mere end fiskene i tryggen. Efter 3 super hyggelige timer i vandkanten og en mindre omgang vægttræning, kunne der skrives 38,4kg på skemaet over dagens fangst. Fiskene var rimter op til lige uner 2kg, dejligt suppleret med skaller op til 800g. Alle fisk blev fanget på majs og maddiker. Erfaringen fra denne dag var til at mærke.. Jo mere foder i vandet jo flere rimter stillede sig på pladsen!

Idag søndag kunne der lige findes tid til et par hurtige timer i kanalen, lige der hvor susåen løber ud. Fiskeriet netop her har der været skrevet en del om i år her på medesiden, men hvor rimterne nu er trukket op i åen, så har skallerne sat sig relativt godt på dette stræk. Igen var det med en bolostang, 5kg foder/3kg ler og 4 dåser majs, samt lidt maddiker der udgjorde arsenalet. Skaller var der nok af og vejret var igen helt genialt. 3 timer senere kunne der løftes 27,1kg op af vandet, for et øjeblik senere at blive genudsat til stor irritation og skuffelse for enkelte af de lokale, der vidst havde set muligheden for at koge lidt suppe… 🙂

Alt i alt tre gode dage!

7 replies
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Du er og blir vild:D
  Kan ikke vente med at komme hjem næste weekend og rode lidt med noget foder og grej…..
  Man kan jo altid håbe du har brændt alt dit krudt af inden sæsonen for alvor går igang hehe;)

 2. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Dagens mål i susåen var 200 fisk…

  Og da de 3t og 50min senere var fanget, kunne der vejes 40,3kg skaller og rimter ind..

  Der findes desværre ingen billeder da kameraet måtte en tur på jorden… Men optagelsen af et led 8 der knækker kan jeg så se i HD kvalitet….. 🙁

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.