Return to Chocolate River

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Jeg var i dag en smut i Randers for at fiske i Gudenåen. Kim måtte melde fra pga. sygdom, så jeg fiskede alene.

Da jeg kørte over åen på motorvejen kunne jeg godt se at der var pænt med vand i åen, og da jeg kom til Stevnstrup viste åen sig fra sin barske side: Chokolade-farvet, høj og med god fart på vandet.

Jeg satte mig på første bro opstrøms, og begyndte at rigge min TAP til. Jeg valgte ikke at fiske fuld længde i dag, men nøjedes med de mere behagelige 9,5 meter. Første flåd der blev pakket frem var et 15g’s lollipop, og da det blev søsat kunne jeg se at det var alt for lille. Strømmen var simpelthen for kraftig. Jeg bandt derfor et nyt tackel med et 30g’s Cralusso Torpedo, og så begyndte det at ligne noget.

Der blev formet 8 gode appelsiner af det medbragte foder, og efter et sandt bombardement var jeg igang. Fiskeriet startede dog umindelig sløjt, og der skete ikke en skid den første halve time. Efter at have toppet op og justeret lidt på tacklerne, så fik jeg dog et hug, og dagens første skalle var i nettet. Det var allerede en forbedring i forhold til tidligere ture i chokoladebrunt strømvand. Lidt efter kom næste skalle i nettet.

Jeg fik besøg af Daniel fra Ålborg der skød et par billeder af mig på broen, og han nåede også at lufte sin nye Maver Apocalypse TAP. Fin stang til prisen, dog noget tungere og mere slatten end hvad jeg er vant til.

Nå, i løbet af dagen fik jeg bedre og bedre styr på fiskeriet, og jeg sluttede af med at fange en lille flire på ca. 200g, for i drevet efter at miste en noget større flire i overfladen.

Samlet havde jeg mellem 4 og 5 kg fordelt på 25 fisk. Hvilket jeg var godt tilfreds med, forholdene taget i betragtning.

Tak til Daniel for billederne

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.