Odense Å kan også

  NY
 • 0
 • 1

Så fik jeg også hul på medefiskeriet her i 2012, og valgte at tage en på en kort lille tur til Odense Å, på ejby mølle stykket på en af de pladser hvor kommunen har beskåret den sidste tid, jeg ankom klokken 16, og fik foderet ganske sparsomt op samt løsfodret med maddikér og majs, stangen i dag blev take a part i 11 meters længde og et 2 grams flåd, fiskeriet var ganske fornuftigt med mange store skaller og en del mindre rimter samt en enkelt brax på 1,5 kilo, blev faktisk lidt overrasket da jeg hev nettet op og fik dem vejet ind til en samlet vægt på 14 kilo en dejlig start på sæsonen.

2 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Allan

  Godt at se du er igang med sæsonen. Det er en god pose fisk fra åen. Tror desværre ikke jeg kommer ud denne weekend, der er lige en have der skal ordnes, 2 fødselsdagefester, og der skal pakkes grej til næste uge hvor Bjarne og jeg kører til Tyskland efter store og små karper.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.