karpedag med den kraftige elastik i…….

  NY
 • 0
 • 1

I dag gik turen til en karpe sø for at se om de var kommet i forårshumør. Jeg valgte at fiske med 2,5 mm hollow eleastic og 11 mtr take a part . der bliv fodret forsigtigt op med cuppen på 2 pladsen , så jeg kunne skifte imellem
dem. foder var en blanding af big fish og halibut 1 kg af hver og lidt pellets , majs , orm og maddikker .efter 10 min var den første på og der fik jeg allerede brug for den kraftige eleastic da det var en god fisk , men desværre røg den af .
De næste timer gik ok med en fisk engang imellem og efter ca 4 timer havde jeg 8,760 kg i posen og største fisk på ca 2,5 til 3 kg . Hilsen Ulrik

2 replies
 1. John E.
  John E. says:

  ja det er godt der er nogen der kan, jeg fik lige ødelagt en løjespurt i optrækket da en mildt sagt meget ivrig gedderfisker insisterede på at kaste sit kastenet ud klods op ad den fodring jeg havde brugt 20minutter på at bygge op, jeg blev simpelthen så gal at jeg kom til at knække min 2m pind, da jeg pakkede sammen.
  7-9-13 er det forhåbentlig det eneste jeg knækker i år

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.