Lidt rundt omkring

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kasper og jeg havde aftalt at weekenden skulle stå fiskeriets tegn.
Lørdag valgte vi en lille lokal, kunstig lavet sø i Aarup by som ikke er dybere end på det dybeste 50 cm. Vi havde før spottet nogle fine skaller og andre større fisk som vi ville prøve at komme i kontakt med. Under udpakningen kom Rasmus Brock og valgte at slå sig ned ved siden af os, hyggern 😉
Vi håbede at komme i kontakt med et par karusser i løbet af dagen. Så jeg selv brugte et foder som hedder IM5 fra sensas, som fungerer rigtig fint til de store fisk. Kasper kørte en helt anden taktik, hvor han her ikke brugte foder, men fodrede med pellets en frø/kornblanding, maddikker og majs. Her håbede han på ikke at få så mange små fisk på pladsen. Det skulle vise sig at det ville komme til at virke.
vægtene var følgende:

plad 1 Kasper: 7,5 kg
plads 2 Victor: 4,8 kg – største fisk en rudfætter på 730 g
plads 3 Ramus: 3,6 kg

oven i alle skallerne fik Kasper to gedder Rasmus og jeg selv fik hver en.

Søndag tog vi til Odense å på Dalum stykket hvor der ofte er godt fiskeri. vi valgte en plads hvor vi begge kunne sidde. jeg trak opstrøms og Kasper nedstrøms. Vi riggede begge et 4 g alm flåd og et 6g/8g pladeflåd til. Foderet Kasper brugte var en del brasen noir og en del gros gardon samt 2 kg ler. Jeg selv brugte rent gros gardon med to kg ler. Vi havde begge fisk i første drev. Skalle til Kasper og en bækørred til mig… der skulle gå lidt ekstra tid inden næste hug, men her var det en brasen til Kasper. Kasper begyndte at få et godt fiskeri og endte med ca. 6 brasen som fik en vægt på 10,2kg. jeg selv fik to bækørreder og intet andet, så det…
Vi valgte at rykke til et andet sted da fiskeriet stoppede op omkring middag. Vi satte os i en lille karpedam hvor vi begge fik tre karper.
Kaspers vejede 2,3 kg og mine vejede 1,4 kg til sammen.

her endte en fed og flot! weekend hvor jeg nåede at blive slået tre gange så det må gøres bedre i næste. 🙂

mvh Victor Smidt

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.