Valget blev Odense å om Søndagen 26 kilo

  NY
 • 0
 • 1

Søndag ville jeg ud og fiske igen , men denne gang skulle det være med mindre elastik ….. . Odense å blev valget og jeg havde hørt om alle de nye pladser som er kommet på Ejby mølle strækket så der skulle det være.
!3 mtr. blev pakket frem og jeg havde til dagen lavet foder af Gardons og Grand Slam + ler . Agn var majs og maddiker . Jeg startet op med 5 kugler og fik en overraskelse da jeg satte flådet ud , første drev fisk og igen og igen ja sikke en Søndag nice vejr og fisk i hvert drev. efter et par time svingede fiskeriet men der var næste hele tiden noget at arbejde med . Flåd var 2,5 gram . de største fisk var en rimte på 1 kilo og en grå skalle på 600 gram
ellers var det ca 50 – 50 af skaller og rimter . Efter endt fiskeri fik jeg vejet fiskene sammen med Jacob og taget et par billeder . 26 kilo i posen kunne det blive til og jeg tror faktisk at det er min personlig rekord i åen .

4 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Tak for sidst, rigtig hyggeligt,at snakke derinde men cykelstien bag ved er at holde øjne fra, hvis du forstår. Jeg er på vej derind om et øjeblik, til årest første tur. Det var en flot fangst med en god Coach 😉

  Jakob

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  jacob du var coach …… du kom i en time så skulle du skynde dig hjem på potten og du kikkede mest på stien end på mig ……. i odense å , der går det ikke med dig som coach ……….

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.