Marts Karper

    NY
  • 0
  • 1

Mandag skulle TakeApart`en luftes påny i en lille sø, da jeg ankom var der en frygtelig tyk tåge hen til ca 11 tiden, men kunne dog se flådet, godt det samme for karperne ville absolut ikke lege med i dag, men hov pludselig efter ca 2 timers ventetid kørte det lille 1 grams gennemløbs flåd svagt til siden og så et resolut modhug og 2,1mm hollow elastikken maxx`ed udad og selvfølgelig lige mod snagsene, men fik den heldigvis vendt med retning mod fangstnettet, overraskelsen var dog at karpen kun vejede 1,4 kg. – Hmm, de næste 3 timer kom der kun lidt mindre karper i rusen, og de vejede samlet 2,8 kilo.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.