Fint skimmerfiskeri i vissenbjerg skovsø

  NY
 • 0
 • 1

Så var turen kommet til en lille hyggetur til vissenbjerg skovsø, Jacob og jeg havde længe snakket om en tur sammen, vi ankom derfor til parkerings pladsen og fik grejet rullet om til midt på langsiden, hvor jacob valgte at sidde på venstre side af øen, og jeg tog så pladsen til højre for øen, derefter gik udpakningen så igang – stang valget hos os begge blev 11,5 meter takeApart med 1 grams flåd, ved ikke hvad jacob brugte af foder, men jeg blandede mit af div gamle rester

Nå men nu til fiskeriet som var ganske fornuftigt med rigtig mange skimmers op til max 120 gram, og rigtig mange skaller, vi havde dog igen store problemer med “GEDDERNE” Jacob fik en gedde på omkring 1 1/2 kilo, jeg havde nok 4-5 gedder der jagtede rundt i min fodringen så skallerne måtte springe for livet flere gange + jeg fik 4 gedder som tog de små skimmers på vej ind – HMM.

Pludselig var de 3 1/2 time så gået som vi havde aftalt at fiske, Jacob sluttede derfor på 6,5 kilo og jeg fik 6,3 kilo..

6 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Allan.

  Tak for i går hyggeligt.

  Jeg synes fiskeriet var lidt mærkeligt, da jeg i den første tid kun fangede skaller. Da jeg så prøvede 1 meter længere ude, stod de små skimmers der tæt, der var ikke mange skaller imellem, mens jeg fiskede der.

  Jakob

 2. superadmin
  superadmin says:

  Det lyder til at i har haft en god tur, og bestemt også nogle flotte vægte. Gedderne har alle dage lavet ballade i foråret i vissenbjerg, de plejer dog at falde lidt til ro ud på sommeren 🙂

 3. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Ja – du gik sku til den i den sidste time med skimmerne, jeg fik godt nok alle mine fisk lige på fodret,
  Hvor min den sidste time kun drejede sig om ganske få skimmer samt skaller, også ikke at glemme gedderne…!

 4. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Det var faktisk rigtigt fedt fiskeri, selv om fiskene var små, havde heller desværre ikke orm med, og majsene ville de heller ikke røre idag.

  Ja – vi må da håbe at geddernes ædelyst den aftager senere på sæsonen 🙂

 5. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Jakob og Allan

  Godt at se jer ude ved vandet, og at der er ved at komme liv i fiskene i Vissenbjerg. Vejrudsigten for de kommende fridage ser squ ikke for godt ud, men mon ikke jeg finder et hjørne ved en sø med rygvind, så det alligevel er tåleligt at komme afsted.

 6. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Det er sku noget pis med vejret til påske fiskeriet, fik også næsten fingerene frosset af idag i Odense Å, temereaturen sagde 3 og 4 grader + at det blæste en halv pelikan 🙂

  Tillykke med din store malle fra tyskland…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.