karusse tur

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Jeg var blevet lidt inspireret af at læse om andres turer til små søer og moser, så fredag måtte det være min tur…
Jeg tog til min lille lokale mose, hvor der altid har været godt med karusser. Jeg har ikke fisket her de sidste 2 år, og da jeg kom frem var det tydeligt at det var sket ændringer, vandet var blevet mere klart (selv for årstiden) og der var kommert flere åkander….

Med åkanderne var TAP umuligt, men vandet længere ude er noget dybere, 1,5-1,8m. så jeg valgte at prøve med feeder her…

Fiskeriet startede meget meget langsomt, efter første time havde jeg kun haft et hug, som jeg ikke fik.. satans.
Langsomt kom der mere gang i den, og jeg begyndte at kroge nogle fine små karusser… men at lande dem var et andet problem… så snart jeg ville have dem tæt på land – gik de direkte i rabarberne, og karusse er jo ikke den letteste fisk at overbevise om at komme op til overfladen, og væk fra åkanderne –

Så dagens status blev 3 fisk på land, og 5 der slap fri…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.