Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Jeg var lige en lille tur i Odense å i dag, til trods for det blæsende og kolde vejr. Dagen startede såmænd med sne, men det stoppede heldigvis hurtigt igen.

Strækket var endnu engang Ejby Mølle, men denne gang helt ned ved stryget. Rikard havde rigtig godt fiskeri her sidste år, så det skulle da prøves af. Feeder stangen blev støvet af og en 23 grams drennan cage feeder monteret, så var jeg klar.

Jeg valgt at fiske tæt ved modsatte bred, men det skulle vise sig ikke at være sagen. Efter 1,5 time havde jeg 1 skalle og havde haft et par yderlige nap, så ikke noget fantastisk fiskeri. Rikard kom forbi og tog lidt billeder, og han mente jeg bare skulle prøve at fiske ud midt i åen istedet for ved modsatte bred.

Så det prøvede jeg og der var fisk relativt hurtigt. Det var godt nok mest små skaller, men der kom dog også et par fine skaller ind. Jeg endte med 3,5 kg fisk i dag, på denne blæsende dag ved åen.

Simon

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.