Forårsfiskeri i Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Jeg har fisket 2 gange Odense å i denne uge. Den første gang var d 27/3, hvor jeg valgte at fiske på samme plads, som Ulrik havde fisket på om søndagen. Havde snakket med Ulrik om, at der måske kunne være trukket større fisk ind på pladsen. Da jeg tog afsted tirsdag middag, skinnede solen fra en sky fri himmel til min første fisketur i år. Jeg fik pakket grejet ud og efter at have cuppet lidt foder ud, kom huggene hurtigt fra skaller. Der gik heller ikke længe inden den første rimte meldte sig, de støreste lå fra 1 til 1,8 kg. Jeg blev under fiskeriet hevet lidt ud af den, da Politiet stod der i civil og lige ville tjekke mit fiskekort. Da i fleste jo ved, at jeg ikke er helt rask, kan i sikkert godt sætte jer ind, at jeg blev lidt rundt på gulvet. Det viste sig, at være en gammel medefisker fra Grindsted, som kendte Mede Niels og nogle andre, glemte at spørge om hans navn. Civil betjente stod der i en halv time og snakkede og det endte med at blive helt hyggeligt.

Jeg fiskede med 11,5 meter takeapart og et 2 gr flåd.

Da jeg efter 4 timers fiskeri valgt at stoppe, indvejede jeg ca 17,5 kg, fordelt på 5-6 rimter og resten pæne skaller, dog ikke så mange skaller som Ulrik.

Jeg valgte at tage sfsted igen fredag d 30/3 , hvor vejret var blæsende og koldt. Jeg valgte igen det samme stykke dog længere nedstrøms, lige efter svinget, hvor der var lidt plads til takeaparten. Da jeg målte dybden blev jeg glad, for der var mindst en halv meter dybere, ind den forrige tur og det syntes jeg ikke var tosset. Jeg valgte igen at fisk 11,5 meter takeapart med et 2,5 gr flåd. De første 2 timer gik rigtig godt men den 3 time gik det næsten helt dødt, den sidste time trak der en masse små skaller ind på pladsen.

Jeg stoppede efter 4 timers fiskeri og indvejede 12 kg skaller og små rimter. Jeg havde ikke mulighed for at tage billeder af fiskene men har taget et billede af pladsen.

Jeg valgte begge dage at bruge 1 kg Big Fish 1 kg Gardon samt 1 kg tung ler, som agn brugte jeg maddiker samt majs.

Jeg sad mellem Palnatokesbroen og Frderiksbroen.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.