Medefiskeri for rigtige mænd!

  NY
 • 0
 • 1

Peter Schytt og jeg var denne weekend taget på tur. Stedet var Juliana Kanal i Tyskland/Holland.

Dieter Liebert og 5 fra hans hold, ville denne weekend fiske med os i denne fantastiske kanal, med dybter på 5.5-6.6 meter på 13 tap. Han sørgede også for foder, ler, agn og fiskekort. Så vi kunne bare komme og være klar.

Fiskerier var rigtig svært denne weekend, da vinden var rigtig hård, og flådet derfor var utrolig svært at kontrollere. Bølgerne var på nogle tidspunkter over en halv meter, så det krævede virkelig hård på B***erne for at fange fisk.

Efter ca. 5,5 times fiskeri

Peter Schytt 7 fisk
Casper Kærgaard 6 fisk
Dieter Liebert 10 rigtige store skaller og en ål haha..

Tak for en rigtig fed tur drenge.
Måske denne artikel kan inspirere nogle til at deltage i Interpole 2012.

3 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Lyder som en hyggelig tur, men synes godt nok det er langt at køre. Jeg må sige at i går rigtig meget op i det og hatten af for det. Der ud over vil jeg gerne sige tak for tilbudet, om en hyggelig tur til Jels søerne, Jeg vil rigtig gerne med der ned en anden gang,så er det jo heller ikke altid de samme man fisker sammen med.

  Jakob 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.