Kold medetur til Odense Å

  NY
 • 0
 • 1

Jeg tog idag på min 2 tur til odense Å og igen på ejby mølle stykket, hvor der i den seneste tid er blevet taget nogle fine vægte, fandt mig en fornuftig plads hvor der kunne fiskes takeApart og riggede op med 2 topkits med flåd på 2 og 3 gram, blandede 2 kilo foder samt 1 kg ler, og cuppede 5 kugler ud på 11,5 meter distancen, den 1 time var der absolut ingen tegn på fisk når flåddet kørte igennem fodret, det var som om åen var tom for fisk, heldigvis blev 2 time meget bedre…. Ja der skulle jo heller ikke så meget til 🙂 for der kom heldigvis kom nogen fine rimter i posen med de største på henholdsvis 1,7 – 1,75 kilo derefter kunne der plukkes enkelte rimter i ny og næ men ikke noget stabilt fiskeri, ville dog give fiskeriet små 2 timer indtil fingerene var ved at fryse af, Jacob kom også lige forbi og hjalp med at tage lidt billeder, så alt ialt en rigtig god tur i det kolde ret så kolde vejr, den samlede vægt blev på 7,2 kilo, den næste Å-tur bliver 100 % en dag med mere sol og 2 cifret +grader…

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

2 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Allan

  Hyggeligt lige at snakke med dig derinde, selvom det var hunde koldt. Det bliver spændende at prøve nogle af alle de nye pladser. Det skal dog være på varmere dage.

  Jakob

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.