Super påskefiskeri i Odense Å

  NY
 • 0
 • 1

Termometeret sagde -5 graders frost i nat, ikke lige den bedste cocktail til medefiskeri, og med de rygter om tomme keepnet i Åen de sidste par dage, men fiskes det skulle der altså i dag hvor solen den bagte rimeligt godt over middag, så fandt mig en ny plads hvor jeg kunne sidde helt nede ved vandkanten – rigtigt lækkert, riggede min takeApart ud i 11,5 meter længde med et 3 grams flåd, og coppede ca 5 foderkugler med ler ud som blev fyldt med majs og døde maddiker, en go`opstart på fiskeriet… havde ligeledes taget matchstangen med, og den blev monteret med et lille stickflåd hvis nu fiskene måske skulle hentes lidt nedstrøms foder sporet, men den blev der ikke brug for i dag, da fiskene stod meget koncentreret i fodret, efter 3 ½ time gjorde jeg fangsten op til ialt 12,6 kilo, og største fisk i dag blev en rimte på 1,8 kilo, så alt i alt en rigtig fed påsketur i Åen…

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

2 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Allan
  I har vist haft nogle gode ture til åen de sidste par uger 🙂
  Og det er et godt billede med rimten. Fik selv en stor rimte for ca. 3 uger siden, men det er sjældent jeg får taget gode billeder når jeg er alene afsted. Rimten var 2,6 kg – men billedet elendigt. Håber jeg kan komme en tur til åen imorgen mandag, hvor der IKKE er arrangeret påskefrokost.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.