Påsketur i Odense Å

    NY
  • 0

Jeg havde idag besluttet mig for at tage lille sats, ved at sætte med på ejbymølle-strækket inde ved stryget. Sidste år havde Rikard et rigtig godt fiskeri på feeder. Jeg valgte at fiske med både feeder, lidt match og TAP. Jeg fiskede TAP den første 1,5 time, hvilket udmøntede sig i to rimter på henholdsvis 1,8kg og 1,2kg. Rigtig godt! disse to fisk huggede med et melemrum på 15min, hvilket var resultatet af min fodring med mange maddiker. Jeg havde ikke et hug den første time, derfor gik jeg over til at løsfodre med maddiker med jævne mellemrum.

Efter perioden med TAP gik jeg over til lidt match, strømmen var idag ganske svag og derfor kunne det godt styres. Jeg brugte en halv time på det og det gav intet.

Nå det var godt nok svært tænkte jeg og rykkede nu videre til feeder, mine forhåbninger var store da jeg havde et par gode “features” på modsatte bred. jeg startede ud med almindelig feeder hvilket ikke gav noget, det brugte jeg en halv time på. Nu skule der ske noget, så jeg skiftede feederen ug med en maddikerfeeder. Efter jeg havde kastet ud og den havde ligget der i 5 min fik jeg et hug. Jeg missede det desværre, hvilket jeg bandede en del over…. Nå på den igen….. men selvom jeg nu igen fik hug så gjorde jeg det igen…. jeg missede hugget… træls!!..

Nu var der gået cirka 3 og en halv time, så jeg gik tilbage på TAP og tog de sidste drev der. På det sidste drev fanger jeg en havørred på 1,3kg.

Udmærket dag ved vandet selvom der nu godt kunne have været nogle flere fisk!:)

endte med 3kg på to fisk

/Morten Gnalling

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.