Testfiskeri optil Spring Cup i Gudenåen v/ stevnstrup

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Søndag d. 08.04 var vi 4 fynske fiskere, der havde pakket bilerne og kørt til Gudenåen ved Stevnstrup for at testfiske Gudenåen.

Vi valgte at gå nedstrøms parkeringspladsen til A-sektionen for Spring Cup 2011. A-sektionen er meget jævn hvad angår dybte og bredde. Da vi kom var der godt gang i strømmen, men et 15 grams pladeflåd var nok til at holde bunden. Der skulle dog gå 1-1½ time inden der rigtig kom skaller på pladserne, men derefter fik vi alle jævnt med fisk.

Vi fiskede ialt ca. 5 timer +/-. På nedstrømskant sad Kasper Kristensen og fik ca. 17 kg, dernæst Stig Thomsen med ca. 15 kg, dernæst undertegnede med 13 kg og endelig på opstrømskant Jens Gormsen med ca. 8,5 kg – vægten var noget upræcis og vi vejede ind i vores keepnets, idet ingen af os havde vejenet med.

En rigtig hyggeligt dag og med godt med fisk i keepnettet, håber at vi får samme vægte om 14 dage, hvor der bliver afholdt Spring Cup samme sted.

Til den kommende Spring Cup er der tilmeldt 11 hold = 22 fiskere, hvorfor der vil være 2 sektioner af 11 fiskere, begge sektioner vil være nedstrøms parkeringspladsen, med A-sektionen som den der ligger længst væk. Endvidere vil der blive lavet holdkort, således at lodtrækningsheldet bliver minimeret, idet kantpladserne vil blive fordelt jævnt.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.