tur til tryggen

    NY
  • 0
  • 1

I påsken var John Eiberg og jeg i Tryggevælde Å. Da vi ankom stod strømmen helt stille , så John pakkede et lille flåd frem på 0,8 gram og jeg håbede på at strømmen vil komme så jeg tog en 2 gram flåd. Der blev fodret op med et par kugler og derefter cuppet ud . Vi havde valget at sætte meget tæt ved siden af hinanden for at kunne dele fiskeriet sammen. hurtig kom der lidt skaller ind på vores pladser og det var en blandning af små skaller og større op til 200 til 300 gram . efter en time var vi meget plaget af små skaller og må resten af tiden fiske med majs for at sorterer fiskene . John skulle prøve begge hans 2 nye take a parter ( Z 9 og Z 7,5 ) og valget efter et par time at stoppe da hans frøs , jeg tog lige en time mere . John havde en samlet vægt på 2,880 kg i Skaller og jeg havde 6,800 kg i skaller og et par små rimter. Vi mødte også Benny nede ved åen og vi fik snakket en del medesnak . Hilsen Ulrik

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.