Våd påsketur efter karper

    NY
  • 0
  • 1

Så blev det den sidste dag i påskeferien i denne omgang, og desværre øsede det ned fra oven, men fiskes det skulle der ihvertifald, så vi mødte 5 mand op fra Bellinge medeklub nemlig: Peter, Alex, Ulrik og hans søn Christian og jeg selv, vi fandt hurtigt vores pladser og fik pakket grejet ud, og kom igang med fiskeriet. Ret hurtigt får jeg den første karpe omkring de 1,5 kilo, kort tid efter fik også Alex 1 fin karpe over kiloet, Peter fik også gang i den på både Tap, og på hans method feeder stang som han fiskede ca 25 meter ude, Ulrik og Christian fik desværre ingen hug idag så de kørte hjem efter ca 3 timer, vi andre blev en time mere og kunne derfor gøre fangsterne op til følgende vægte :

Peter : 11,0 kg ( 5 på tap + 5 på bundstangen ) største fisk vejede 2,8 kg
Allan : 5,2 kg ( 4 på tap + 1 mistet )
Alex : 1,5 kg

Håber vi har haft nattefrost for aller sidste gang i denne omgang (:-)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.