1m vand væk

    NY
  • 0

Så kom jeg langt om længe igennem den årlige forberedelse af stænger og tackler til de første par konkurencer, og nu skulle der så trænes lidt. efter et kig på google maps forsøgte jeg at køre til en mose der dog efter udpakning af grejet viste sig kun at have 50cm vand, og det gad jeg ikke spilde tid på, hvorefter jeg så lige kunne pakke sammen igen. nu vel jeg valgte så at køre til et vandhul hvor jeg forsøgte mig i sidste år på en timerekord og hvor der var ufattelige mængder af små skaller, men hvor jeg pludselig sad med en 800gr skalle på 1,2m pinden.
det kunne jo være at man ved målrettet fiskeri kunne sortere de små fra, og få et fornuftigt fiskeri på TAP ud af det.
lidt ilde til mode måtte jeg konstatere at der var forsvundet 1m vand fra søen? og at TAP måske ville blive lidt akavet at sidde med, men prøves skulle det, og dybden var nu ca 1m på de 13m. jeg fik blandet 1/2kg Black Magic & 1/2kg Gardons, og cuppet maggots og majs i , samt sat mit 0,8gr flåd i søen, og der gik ikke mere end ca 5min før jeg sad med en skælkarpe/hybrid på ca 300gr, min første nogen sinde på TAP så den var jo fjong. langsomt meget langsomt begyndte skallerne at indfinde sig, men der var langt imellem de fisk der kunne gabe over et majs korn, og det var faktisk først til sidst efter ca 3 timer at det for alvor begyndte at køre jævnt. men så kom regnen og der var jeg godt mør og valgte at pakke sammen, alt i alt blev det til ca 20 gråskaller og 5 rudskaller og så lige karpehybriden
Billedet er taget med selvudløser og det er ikke helt nemt at komme på plads på 10sek skal jeg hilse at sige.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.