Ollerup

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Jeg var lige en tur med Peter Larsen i Ollerup i dag. Dagen startede dårligt med en del regnvejr, men da vi ankom til søen holdt det heldigvis op. Og vinden var svag, så det var faktisk rigtig lækkert vejr. Vi valgt at sætte os midt på strækket og vi fik placeret medeboxen ude i vandet, så vi kunne sidde behageligt.

Vi valgte at fiske feeder begge to, selvom vejret var til match også. Der blev fisket på 40-45 meter distancen. Vi fik fodret godt op med feederen, jeg kastede 15 gange med min og Peter 10 gange med sin, han brugte dog en stor foder feeder, så han fik nok stadig mere ud end mig.

Så valgte vi at stå at sludre lidt inde på land i 20 min, før vi begyndte fiskeriet. Jeg havde fisk fra start, en lille skalle i første kast. Rart med lidt aktivitet fra start, og i næste kast fik jeg såmænd den første brasen, som jeg skød til omkring 2 kg. Peter kom med lidt senere, og vi fangede stille og roligt lidt brasen i løbet af dagen. Så alt i alt en kanon dag ved vandet.

Jeg endte op med 28,2 kg og Peter fangede 19,7 kg.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.