Lyngby Møllesø

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Årets 2. solotur gik til Lyngby Møllesø, Søen har de sidste par år været en af de første jeg har forsøgt mig med, og de forrige år har der ikke rigtigt været gang i brasen før maj måned, men i mangel af bedre ideer faldt valget altså på denne sø igen igen. Det skulle vise sig at det ikke var helt dårligt at fiske denne sø idag. Jeg riggede kun een top3 op med 0,6mm elastik – 1gr flåd og 0,12 hoveline samt 0,10 forfang og en str. 14 Owner krog. Der blev cuppet 3 kugler i og 1.min efter flåddet havde sat sig til rette på de 12,5m gik det under og en brasen havde taget agnen.
Og efter 5 minutter havde jeg så lige 4 brasen i nettet, men så let skulle det ikke gå hele tiden.
Jeg fik ringet til min makker og fortalt lidt om hvordan det gik, og at han burde komme forbi og da samtalen var forbi fik jegcuppet 3 kugler mere i , hvilket desværre lige fik lagt en time lang dæmper på situationen, så kan man jo sidde der og blive fjern i blikket. Anyways efter en næsten død time, begyndte fiskene igen at komme ind, men denne gang var de ikke lige til at fange, og der skulle virkelig arbejdes med tacklet og flåddet, det virkede som om de simpelthen ikke ville ind under stangen, og jeg forsøgte med alt fra mega slæb med et enkelt nap hagl til 3 stk no8 mellem bulk og krog for at få de sidste mellem 10 og 30cm helt ned og ligge på bunden. Men lige lidt hjalp det man fik to fisk på det nye setup og næste fisk blev kroget så yderligt at den bumpede af, hvor efter man forsøgte igen med enb ændring fik een – to fisk og smed de næste, og sådan blev det ved.
Stedet er svært at fiske fordi den kanal man kan se på billederne er udstrømningen af søen til mølleåen så der er en kraftig understrøm mod højre, som veksler i styrke hele tiden.
En venlig tilskuer fik tryllet lidt med kameraet så der er lidt mere at kigge end sidste gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.