Tryggevældetur

    NY
  • 0

Benny og undertegnede tog i dag en tur til Tryggevælde Å v. Pramskoven i håbet om at fylde rusen med brasen. Desværre var det meget sporadisk med de ønskede brasen; Benny nåede at få 4-5 stykker og jeg fik 2 mens der stadig var lidt strøm i åen. Vi havde begge blandet et par kg foder + 1 kg muldvarpeskud/let ler og fiskede TAP med flåd op til 3 g for at kunne holde igen i den strøm, der trods alt var i starten. I de sidste par timer vi fiskede stod åen helt stille, men skaller i en god størrelse kunne stadig lokkes. Da regnen efterhånden tog til valgt vi at stoppe efter godt 4 timers hyggeligt fiskeri. Vi nåede henholdsvis 10,02 kg til Benny og 14,96 kg til mig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.