32 fisk over det halve kilo !!

    NY
  • 0
  • 1

Søndag valgte Ulrik og jeg at tage på en lille tur sammen efter nogle store skaller i en sø her på fyn, og ville denne eftermiddag fiske match og bund ude på 30 meter distancen, det blæste desværre næsten en halv pelikan ind fra siden af så stængerne var svære at styre, som noget nyt ville vi prøve at samle fiskene i et fælles keepnet, samt vi lavede en fælles foderplads, med foder som idag bestod af M7 og bigfish begge fra browning derefter blev der tilsat sort beton farve.

Der skulle dog gå 1 1/2 time inden vi havde det første hug, og derfra kørte det ellers stille og roligt for os begge med flere store gråskaller op til 800 gram, samt 2 stk kilos brasen, så efter 4 timers hyggeligt fiskeri kunne vi gøre fangsten op til 32 fisk og en samlet vægt på 18 kilo…

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.