1. afdeling af klubmesterskabet i Sorø

Hermed en forsinket beretning om Sorø’s første afdelingen af det traditionsrige klubmesterskab, der blev fisket lørdag d.28. april i tryggevælde å, på strækket ved rideskolen.
Der var mødt i alt 11 op fordelt på både juniorer og seniorer. Nogen havde været deres boks igennem inden afgang, hvor andre måtte rundt og låne knapt så vigtige detaljer som f.eks. splithagl..
Fiskeriet var for kantfiskerne en stor fornøjelse hele dagen igennem. Lidt længere inde i sektionen var det tydeligt at der var klart flest fisk på den opstrøms del af strækket, hvilket betød at der var folk med 5-6kg fisk efter en time og folk med meget få fisk efter samme time.
Fiskeriet var blandet af flere forskellige teknikker og størrelser på fisk. Den primære fangst var for alle skaller i forskellige størrelser. Dog kom der enkelte gode brasen på land. Der var ikke den store strø, i tryggen denne lørdag så de fleste kunne fiske med relativt små flåd, uanset om der blev fisket TAP, pole eller match.
Da slutningen nærmede sig, havde guderne besluttet at straffe de mennesker der måtte være ude og fiske i Køge området, da en massiv regn og haglbyge valgte at teste Sorø’s fiskere i en periode. Værst gik det ud over Peter M, der havde troet på DMI og ikke medbragt regntøj eller parasol.
Ved indvejningen var det tydeligt i hvilken del af sektionen hvor fiskene havde stået.
Resultatet efter 4 timers fiskeri var flg.:
Plads 1: Laurits 11,3kg
Plads 2: Mathias 0kg
Plads 3: Franz 10,9kg
Plads 4: Thomas 20,66kg
Plads 5: Benjamin 16,24kg
Plads 6: Bo 11,0kg
Plads 7: Peter A 5.54kg
Plads 8: Benny 3,28kg
Plads 9: Claus 8,94kg
Plads 10: Peter M 9,7kg
Plads 11: Fredrik 12kg
Alt i alt en god dag, dog uden det ville brasen fiskeri vi alle nok havde håbet på, men måske muligheden byder sig, når de næste kampe skal stå i henholdsvis Pedersborg og Tuel sø i løbet af maj..
Der blev taget enkelte billeder, men hvor de lige er vides ikke pt….

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.