Flotte karusser & sudere

  NY
 • 0

Var atter taget på en aftentur efter de store karusser, for efter de 2 forgående ture til den mellem store sø, og stadig ikke har haft nogen kontakter i år fra karusser var er jeg ved at være godt desperat, fiskene viste sig ellers i fodringen et par gange men hugge det ville de desværre altså ikke.

Denne tur var ingen undtagelse og efter ca 3 timer uden den helt store aktivitet udover et par sudere blev klokken nu omkring 9, og forhåbentlig kunne jeg lige nå en god times fiskeri mere inden det blev mørkt, der skulle da heller ikke gå mere end godt et kvarter før jeg krogede en hidsig karusse, og efter en lille intens fight kom fisken endelig til overfladen og kunne se at det var en rigtig fin fisk over kiloet, så jeg fik den i fangstnettet og fik vejet den til 1,15 kilo med min super samson vægt i 5 kilos udgaven – JESS min aften var reddet, men fik dog 2 sudere og en enkelt karusse mere i posen, selv om de var meget svære at få til at bide ordentlig her til aften, efter godt 4 timers fiskeri kunne fiskene vejes ind til en samlet vægt på 5,5 kilo.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

3 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Det er super klasse..
  Jeg havde resizet billedet til omkring 1 mb
  og kunne stadig ikke forstå det ikke kunne godtages,
  men det var da godt der var en løsning på det – Tak
  Mvh. Allan

 2. superadmin
  superadmin says:

  Ja, jeg beklager den forvirring der har været. Simon kunne heller ikke uploade billeder, og så kom jeg i tanke om at jeg havde glemt at give lov til at sende filer til serveren. Det blev fixet da jeg kom hjem 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.