Feeder udtagelse i jægersøen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så er første omgang af feederudtagelse overstået. Det blev en blæsende omgang isår om lørdagen hvor det stort set var umuligt at fiske mere end 40 meter ude pga af vinden. Jeg havde trukket kantplads nr 12 så den skulle bare ha gas. På den anden kant havde vi vist jimmi så vidt jeg husker. Kl 1010 startede vi med heavy baiting og kl 1020 startede fiskeriet. Min sidemand flemming fik hurtigt en go brasen så det lovede godt for resten af dagen. Men det var vist næsten også den eneste han fik ;o). Stille og roligt fik folk gang i div fisk men jeg kunne især se feederkongen Elo få nogle fornuftige fisk. Mit eget fiskeri startede meget langsomt med lidt små aborrer og skaller og jeg tror der går 1,5 time før jeg får den første brasen i nettet. Imens havde flemming nok den dårligste dag i hans mede tid. Knækkede stænger, knækkede liner, filter og et utrolig flot garbolino keepnet der drillede i vinden gjorde at han kom op i det røde felt. Da slutfløjtet lød var vi spædte på vægtene da Dan vrøvlede om flere fisk over 3kg og det skulle da også vise sig at han havde nogle utrolig flotte fisk i nettet som gjorde at han endte på første pladsen med 22,7 kg stærkt forfulgt at Elo med 22,5. Tim tog 3 pladsen med ca 17,5 og jeg endte på 4 pladsen med ca 16,5kg. Resten husker jeg ikke.
Med det fiskeri glædede alle sig næste dag hvor vinden skulle ligge sig og solen stråle og pladserne var fodret godt op. Meeeen vi skulle blive klogere da vi stod op hvor det var overskyet og stadig en go vind, Vi håbede at der var fisk på pladserne men det var der egentlig heller ik. Enkelte valgte at gå ud på lang distance bla mig selv og de kloge blev tættere på land. Dan fik en rigtig go start fra plads 6 med blandet aborrer, skaller og brasen. Stille og roligt kom Mark plads 8, Jimmi plads 9 og Reijn fra kantplads 10 også ind i kampen med de store brasen. Men efter 2 timer døde fiskeriet fuldstændigt for stort set alle og derefter var det kun enkelte fisk der kom i nettet i ny og næ. Jeg kom aldrig igang og endte derfor på en delt sidste plads med munken og vi havde 500gr hver. Derefter kom Elo med 700gr og Flemming havde vist 1600gr på kant nr 1. På plads 5 havde Tim klaret sig fint de sidste par timer og hev så vidt jeg husker en 2 plads hjem med ca 11 kg. Dan løb med 3 pladsen fra plads 6 men vinder blev Mark fra plads 8 med ca 12 kg mener jeg. Alt i alt en go weekend i hyggeligt selskab.

Billeder og resultater kommer snarest

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.