Hårdt fightende karpe på Tap !!

    NY
  • 0
  • 1

Efter 2 mistede karper i vissenbjerg skovsø den anden dag, 1 på 5 meter pole og en på takeApart, selvfølgelig det topkits med elastik til brasenfiskeri -Hmm- fik dog et lille plaster på såret med 3 fine sudere op til 1,5 kilo, så efter denne tur skulle jeg hurtigst muligt hjem og justere lidt på grejet inden den næste karpe tur som skulle gå til en anden lille sø med karper i.

Jeg fandt hurtigt en fornuftig plads og pakkede min takeApart ud i 11,5 meter længde, monteret med et lille gennemløbs flåd på 1 gram, og ville derefter lodde dybden som kun sagde ca 45 cm + de 5-10 cm slæb jeg ville fiske med – Må indrømme at jeg godt nok bliver chokeret hver gang man lodder dybden i disse lavvandede små søer og håber hver gang at fiskene har overlevet de hårde vintre de sidste år, heldigvis havde de det i den lille sø for fik efter godt 1 times fiskeri fik jeg denne fine skælkarpe på 3,5 kilo, da den tog de 2 dåsemajs lavede den en vanvittig trykbølge og så maxx`ede hollow elastikken ellers derudaf, må indrømme at jeg sad og småhoppede lidt på riveboxen af choc, men det var der ikke tid til at tænke på, da det gjaldt om at få den sikkert i fangstnettet, det lykkedes heldigvis også efter små 10 minutters fight, det blev kun til 1 karpe idag, skræmte en enkelt mere i fodringen, resten af aftenen forløb stille og roligt med en del pæne skaller.

Genudsætning af skælkarpe : http://www.youtube.com/watch?v=u-M11JFR0JU

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.