Mandag aften karper

    NY
  • 0

Mandag aften skulle der fiskes lidt karper. Jeg valgte at udpakke hybrid-feederstangen og 11,5 m take-a-part. 20 g´ method-feeder med 10mm boilies til feederstangen. Til take-a-parten 3BB vindflåd, 0,18 hovedline, 0,14 forfang og en 14ér krog. Foder Betain Mussle Mix, 4 mm pellets og lidt maddiker og majs. Method-feederen blev smidt 25 meter ud til et grødebælte, og jeg cuppede et par kugler foder med take-a-parten. Jeg havde problemer med småfisk på take-a-parten, så jeg valgte at løsfoder med majs 3 meter til højre for foderet, og fiske med 2 majs på denne plads. De knap 3 timers fiskeri gav mig 2 karper på method-feederen, og 4 stk. på take-a-parten. Aftenens sidste fisk kom på take-a-parten – en 4,5 kg spejlkarpe der fræsede godt rundt i planter og siv inden den kom i nettet. 6 fisk, i alt 12,3 kg, og pt. årets største på take-a-parten.

2 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Ja, det er fedt der er gang i karperne. Den næste måned vil jeg bruge på de store fisk, karper og suder. Måske skal vi snart have en aftentur til Vissenbjerg, og se om vi kan få et par af de gode fisk derovre?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.