50 kilo`s grænsen for små skaller brudt !!

  NY
 • 0
 • 1

Fredag blev dagen hvor der skulle laves et 3 forsøg på at bryde den magiske grænse på 50 kilo skaller på ialt 5 timers fisketid, jeg ankom til den lille sø kl 13 og fik båret medegrejet de knap 5 meter til pladsen, og pakkede 2 stk 3 meter samt 1 stk 4 meter pole, alle med et godt & solidt gennemløbs flåd på 1 gram der kan tåle nogle tæsk for der er bræk på de forskellige dele når fiskeriet kommer op at kører maxx ! foderet var den nye blanding fra browning nemlig 1/2 pose B-22 & 2 poser Gardons de blev så blandet godt sammen og virkede rigtigt fint, havde ligeledes taget 1 liter maddikker med samt 10 dåser majs, fik dog kun brugt 6 dåser idag !, jeg startede fiskeriet præcis kl 14 og den første time startede noget sløjt, men det er jo meget normalt indtil de kommer ind i fodringen, for så plejer de at de godt nok at være sultne, den bedste time jeg havde fik jeg 136 fisk og det var selvfølgelig den sidste time, må godt nok også sige at mine fingre blev totalt smadret af at afkroge alle de fisk, klokken blev så 19,00 og jeg kunne endelig få rettet elastikken ud i ryggen, heldigvis og lige tilpas kom mine forældre lige forbi et smut med madkurv og div drikkelse, så vi hyggede os en lille time med den gode mad i det dejlige vejr, nå men nu skulle vi jo så til det, nemlig at få de mange kilo fisk på land og få taget nogle billeder i en fart også ud i vandet igen med fiskene og få dem vejet og derefter genudsat.

Det blev en dag jeg ikke glemme sådan lige: 514 skaller og en samlet vægt på 50,9 kilo og et snit på 99 gram, gedderne var heldigvis ikke et problem idag, var sådan set også lidt heldig kun at fange 5 småskaller omkring de 25 gram det var også i den periode hvor jeg fiskede en del med maddikker, resten af tiden blev der kun fisket med majs, hvilket også gav større fisk.

Nu tror jeg nok lige at jeg fået nok af skallefiskeri et par uger – der er jo også andre fisk der trækker i en nu..!!

Video kan nydes her : http://www.youtube.com/watch?v=hq0lfP9_Ids

3 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Tak skal i have..
  Hej Peter – tror ikke det bliver iår at de 60 kilo skal forsøges !
  men næste forår jeg jeg toptændt på at forsøge med 55 kilo skaller på 5 timer (:-)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.