Årets første overnatning

  NY
 • 0

Endelig temperaturer, hvor det er OK at nattefiske. Derfor skulle jeg også på karpetur mellem lørdag og søndag. Havde fodret på pladserne fredag eftermiddag, en god blanding af boilies, pellets, Mussel Mix og partikler. Lørdag aften var method-feederne med boilies lagt ud på foderpladserne, og efter et par timer var der hug på den ene stang. Få minutter senere kunne jeg nette – en gedde på 79 cm, der havde hugget rent på boilien. Søndag morgen kom årets første karpehug, og efter en god fight smuttede denne fede karpe på 9,2 kg i nettet. Dejlig start på karpesæsonen.

2 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Peter.

  Tillykke med den flotte fisk,du skal vidst give denne sø nogle flere overnatninger. Vi andre måtte nøjes med nogle brasen i Ringbæk sø, hvor Ulrik og jeg var til 8 timers par stævne.

  Jakob Team Browning

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.