Fine Gyldne karusser !!

    NY
  • 0

Skulle turen gå til en ny sø her på fyn jeg har opsnuset !! den skulle efter sigende indholde lidt blandet små karusser både med og uden slør haler samt lidt guldfisk, jeg ankom ved 17 tiden og fik rigget en 4 meter polestang til med et lille 1 grams flåd og en 14`er krog, og fik foderet pladsen lidt op med blandet guf fra kælderen samt lidt maddikker og majs. Der skulle dog gå knap en 1 times tid før fiskene de indfandt sig i fodret, derefter huggede fiskene stille og roligt og stabilt de næste 3 timer, ved ikke helt hvor mange fisk det blev til, men blev da pænt overrasket da jeg rev nettet op og fik dem vejet til 6 kilo samlet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.