Ishøj Open 2012 8-Timer par mede

  NY
 • 0

Så er Ishøj Open 8-Timers Par mede overstået. 15 hold var mødt op hvor flere har kørt flere hundrede kilometer. 3 hold fra Jylland, 2 hold fra Fyn, 3 hold fra Sverige og resten fra Sjælland. Efter lidt praktisk info bl.a. omkring sektions opdeling og heavy baiting var der kl 7.00 lodtrækning på p-pladsen ved Ringebæk . Kl 8.55 var der heavy baiting og kl 9.00 startede vi, der kom hurtig mindre fisk ind på pladserne , de store brasen skulle som forventet vise sig at være afgørende for dagens fiskeri ,de kom dog ikke i samme mængde som sidste år og store skaller var der heller ikke mange af, så i forhold til sidste år var fiskeriet svært. Sidste års vinder Ulrik og Jakob fra Team Browning trak kant plads, der blev udloddet en kasse øl til deres side mænd hvis de slog dem , det var Robban og Mats fra FK Balans (Sverige) og med en kasse Tuborg i sigte var der max. Pres på de ”røde”. Med under 3 kg i forskel (29,3. 26,74)eller en enkelt brasen var der kamp til det sidste. Svenskerne trak det længste strå og henviste Ulrik og Jakob til anden pladsen .Tredje pladsen blev også en tæt kamp hvor Tim og Mark fra Team Garbolino slog Dan og Søren fra ISK med sølle 5o g. Som i de foregående år har vi været ude og hente sponser præmier , og i år havde vi valgt at dele de 15 pladser op i 2 mindre sektioner således at der var grej præmier til 1,2,3 i hver sektion og 10 kg foder til de samlede 4`ere, desuden var der flotte pokaler (fra ISK) til samlede nr 1,2,3 . Vi vil gerne sige mange tak til Sportdres , Fyns Medesalg , Splash Danmark og ISK . I er med til at gøre Ishøj Open 8-Timers Par mede til et stævne hvor deltagerne kommer igen år efter år og er villige til at køre 2-300 km hver vej for at deltage. Tak til alle deltagere for en hyggelig dag, håber at vi ses næste år.
1. Robban & Mats. FK Balans 29,30 kg
2. Ulrik & Jakob. Team Browning 26,74 kg
3. Tim & Mark. Team Garbolino 17,90 kg
4. Dan & Søren.Fiskeligaen/ ISK 17,85 kg
5. John & Jon. Team Browning 16,85 kg
6. Casper & Jesper. Team Preston 13,62 kg
7. Stig & Ole. OSK 11,30 kg
8. Niklas & Jan-Olof. Team Z 11,20 kg
9. ”DYV” & Thomas .Team Logen/ ISK 11,15 kg
10. Jesper & Wally. Fiskeligaen 10,95 kg
11. Hans & Wolf. Team Logen 7,40 kg
12. Ulf & Jan. FK Balans 5,80 kg
13. Jimmi & George .Team Logen/ ISK 3,55 kg
14. Michael & Flemming . Team Logen/Team Garbolino 3,12 kg
15. Anders & Jacob .Kolding 2,85 kg

2 replies
 1. Ole brasen
  Ole brasen says:

  Det var igen i år en fornøjelse og være med i et af danmarks hyggeligste mede stævner. En stor tak til ishøj for et godt stævne . hilsen de 2 gamle fra osk

 2. Jakob
  Jakob says:

  Jeg er helt enig med dig Ole. Der er styr på det hele, lige fra standpladser til lodtrækning osv. Der er også nogle gode tiltag, som f.eks, hvis man vinder,er deltagelsen gratis året efter. Derudover er der snak om at indføre en golden peg, som jeg synes lyder rigtig godt,kan blive noget af en side gevinst. Der er en god stemning lige fra man kommer, til man går hjem,det betyder meget for mig,men kan høre andre også synes det er dejligt. Det er da også sjovt,at fange nogle af de flotte store brasen op til ca 3 kg,er ikke hver dag man fanger sådan nogle. Jeg vil anbefale andre at deltage i stævnet.

  Jakob Team Browning.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.