64,1 kilo sudere !!

  NY
 • 0

Efter at være godt mættet af diverse skallefiskeri, var tiden så kommet til det længe ventede suderfiskeri her sidst i maj måned, nøj må godt nok sige at jeg har fiskefeber for tiden og kriplen i fingerspidserne for at komme ud og få lidt aktion på take a`parten i en af mine suder søer, og det skulle være nu i mens der er bare lidt vægt bag fiskene, så jeg tog ud igår aftes og fik foderet lidt op med en sjat gammel suderfoder fra fryseren, vækkeuret blev indstillet til kl 3,50 og jeg ankom til søen kl 4,30, og fik igen blandet et par kilo tench foder fra browning til morgenens fiskeri. -Den dufter helt fantastisk- dertil blev der så igen iblandet lidt dåsemajs, pellets og lidt klippet orm som blev cuppet ud på 11 metern distancen, flådet blev som så mange andre gange før et lille 1 grams gennemsløbsflåd med en 10`er krog som passer perfekt til et enkelt majskorn tippet med en maddikke, som også viste sig at være killer agnen denne morgen, der gik der heller ikke mere end godt 10 minutter før jeg havde den første fisk i posen, derefter kørte det for fuld musik i de næste 3,5 times med fine fisk som alle lå mellem 1,0-1,65 kilo.

Jeg vejede fiskene løbene under fiskeriet i en plastikpose (nænsomt) som jeg plejer at gøre ved mange eller de lidt større fisk + noteret ned på notesblokken netop for at slippe for at veje dem efter fotosessionen, da fiskeriet det sluttede lidt over kl 8,00 til morgen kunne jeg derfor gøre fangsten op til vanvittige 64,1 kilo på ialt 52 suder samt en håndfuld skaller.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

4 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Det er med at smede mens jernet er varmt…!!

  Jeg ved at om 3 måneder, fortryder jeg det at jeg ikke
  Lige Nåede det & det, sådan har det været i de senere år
  pga. Alt for meget arbejde O.lign

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.