Onsdag aften i Vissenbjerg

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Fedt sommervejr!! Jakob, Michael og jeg selv tog en aftentur til Vissenbjerg. Jakob og Michael satte sig på hver side af øen, Jeg selv gik ned til enden af søen , hvor jeg ville satse på at fange de lidt større fisk. Michael fiskede med 5-6 m pole, Jakob med take-a-part og method-feeder, og jeg selv valgte som Jakob at fiske med take-a-parte og method-feederen. Jeg blandede et kg Mussel Mix, fugtede lidt 4mm pellets, og åbnede 2 dåser majs. På take-a-parten fodrede jeg næsten udelukkende med majs og pellets, og fiskede med 2 majs på krogen, mens jeg brugte en 10mm pop-up boilies på method-feederen. Kunne under fiskeriet høre at Jakob og Michael fangede mange fisk, hovedsageligt skaller og mindre brasener og skimmers. Jeg fik færre fisk på land, til gengæld i pænere størrelse. Fiskeriet sluttede kl. 22, og Michael var den der havde det største antal fisk, i alt 9,3 kg. Jakob lidt færre fisk, og enkelte pæne brasener, i alt 8,7 kg. Jeg selv havde fisket i bunden af søen tæt på sivkanten hele aftenen, og var heldig og finde nogle pæne suder, brasener og et par mindre karper, i alt 13,9 kg. De fleste af mine fisk fik jeg på take-a-parten – en enkelt suder og 3-4 brasener på method-feederen. Hyggelig aften i Vissenbjerg – prøv det…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.